Naschoolse behandelgroep STAP

Auris biedt na schooltijd hulp aan leerlingen met een gehoorbeperking of taalontwikkelingsstoornis. Doordat de leerling moeite heeft met taal, kan het bijvoorbeeld onzeker worden. Ook kan de leerling het lastig vinden om vriendjes te maken en samen te spelen. Dan is het fijn als er na schooltijd een veilige omgeving is om dat te oefenen.

De naschoolse behandelgroep van Auris heet STAP. De behandelgroepen zijn gevestigd in het gebouw van Auris Montaal in Bergen op Zoom. Ze zijn bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar. Natuurlijk wordt er eerst goed gekeken of uw kind in deze groep past. En Auris wil weten hoe het op school en thuis met uw kind gaat. Een goede samenwerking tussen ouders, de leerkracht op school en STAP is heel belangrijk voor uw kind.

De leerlingen komen drie dagen in de week na schooltijd bij ons. Aan het eind van de dag eten we samen met de leerlingen de avondmaaltijd. Om 18.30 uur gaat iedereen weer naar huis. Het vervoer naar huis wordt in overleg geregeld.